THE 1
BMW řady 1


Od 760 500 Kč.

BMW řady 1 přichází, aby přitahovalo všechny obdivné pohledy. Dokáže to zásluhou výjimečného designu a progresivního designového stylu, které ho na první pohled odlišují od davu. To stejné platí i pro jeho interiér s moderní atmosférou, která zaujme prémiovou kvalitou a vzdušností. Hospodárné motory, pohon předních kol, který má nyní v BMW řady 1 premiéru, a nejmodernější technologie podvozku jsou zárukou jízdních zážitků plných dynamiky a agility. Inovativní technologie a asistenční systémy se postarají o to, abyste vždy bezpečně a pohodlně dojeli do cíle.

ROZMANITÉ JAKO SÁM ŽIVOT.
BMW řady 1 již od 9 990 Kč bez DPH měsíčně.

Mám zájem o OL

Poskytovatelem financování je BMW Financial Services Czech Republic s.r.o.
Uvedené splátky mají charakter předběžné a orientační kalkulace, nejedná se o příslib ani závaznou nabídku financování.
Smlouvy o financování mohou být uzavřeny pouze v písemné formě.
Každá žádost o financování podléhá schválení ze strany BMW Financial Services Czech Republic s.r.o.

SPORTOVNÍ EXTERIÉR A INTERIÉR BMW ŘADY 1.

Autorita, která je okamžitě rozpoznatelná: design exteriéru i interiéru BMW řady 1 je velmi působivý. Zaujme dynamickou přední částí s velkou maskou chladiče ve tvaru ledvinek a širokým předním nárazníkem. Jasně definované linie boků vedou souběžně s plynulou linií střechy až k výrazné zádi. Prémiový charakter BMW řady 1 pokračuje i v interiéru. Zde si posádka užívá velkorysý vnitřní prostor a příjemně pohodovou atmosféru. Palubní deska zaujme ergonomicky rozmístěnými ovládacími prvky a systematickou orientací na řidiče.

Model Sport Line

  • 17" kola z lehké slitiny Double-spoke 549; k dispozici jsou také další kola
  • M Shadow Line
  • Sportovní sedadla pro řidiče a spolujezdce vpředu v černé kombinaci látka/Sensatec v barvě antracitu s šedými akcenty, volitelně s oranžovými akcenty; další možnosti čalounění k dispozici
  • Sportovní kožený volant

Model M Sport

  • 17" kola z lehké slitiny Double-spoke 550 M Bicolour; k dispozici jsou také další kola
  • M sportovní podvozek s M sportovním řízením; další podvozky jsou k dispozici
  • Sportovní sedadla pro řidiče a spolujezdce vpředu s látkovým čalouněním Trigon/Sensatec Black (černá); další možnosti čalounění jsou k dispozici
  • M kožený volant

Model Advantage

  • 16" kola z lehké slitiny Star-spoke 517 (pouze pro 116i/116d)
  • Systém pro automatické udržování rychlosti s brzdnou funkcí
  • Ukazatel vzdálenosti při parkování PDC
  • Odkládací paket


     

Design


Kvalitní prvky výbavy pro exteriér a interiér BMW řady 1.

Prozkoumejte, jak provedení Sport Line posílí sportovnost BMW řady 1. Díky kvalitním prvkům výbavy exteriéru a interiéru si můžete svůj vůz navrhnout zcela podle vlastního vkusu a osobních preferencí.

Exteriér


 

BMW maska chladiče ve tvaru ledvinek

Typická BMW maska chladiče ve tvaru ledvinek je navržena jako propojený element a obsahuje rámeček v leskle chromovaném provedení a vertikální lamely v leskle černém provedení. BMW maska chladiče ve tvaru ledvinek je hlavním vizuálním prvkem, který z čelního pohledu podtrhuje sportovní styl vozu.

Leskle černé provedení M Shadow Line

Provedení M Shadow Line obsahuje mnoho prvků výbavy v leskle černém provedení. Patří sem spodní hrany oken, lišty kolem bočních oken a jejich svislé vodící lišty, B- sloupky, stejně jako rámečky, základny, držáky a kryty vnějších zpětných zrcátek.

Černé kryty zrcátek

Kryty vnějších zrcátek v leskle černém provedení namísto provedení v barvě karoserie. Zvýrazňují sportovní siluetu vozu a vytvářejí výrazný individuální vzhled.
 

Koncovky výfuku

Koncovky výfuku o průměru 90 mm (vlevo u 3válcových motorů, vlevo a vpravo u 4válcových motorů) jsou výrazným prvkem designu zdůrazňujícím sportovní charakter vozu.

Interiér


 

Sportovní kožený volant
 

Černý sportovní tříramenný kožený volant se vyznačuje galvanizovaným ozdobným obložením. Tlustý věnec a vybrání na palce zajišťují mimořádně příjemné držení.



 

Obložení interiéru v provedení Illuminated Berlin

Obložení interiéru v provedení Illuminated Berlin s matnými akcentními prvky na palubní desce a panelech dveří propůjčují interiéru progresivní vzhled a působí velmi hodnotně. Třpytivý vzor diskrétně podsvícených povrchových úprav vytváří uvnitř vozu nejen atraktivní, ale i příjemnou atmosféru.
 

Panoramatická skleněná střecha
 

Když je panoramatická skleněná střecha otevřená, poskytuje dostatek čerstvého vzduchu. Když je zavřená, vytváří v interiéru jasnou a prosvětlenou atmosféru. Otevírá a zavírá se zcela automaticky stisknutím tlačítka nebo dálkově klíčkem od vozu. Je posuvná a je vybavena roletovou sluneční clonou a větrným deflektorem.

Asistenční systémy a konektivita


Inteligentní technologie a asistenční systémy BMW řady 1.

Ovládejte palubní počítač gesty, nechte vůz samostatně zajet na parkovací místo nebo se inteligentního hlasového asistenta zeptejte, kde je nejbližší čerpací stanice. BMW řady 1 nabízí velké množství užitečných funkcí, digitálních služeb a asistenčních systémů, jimiž maximalizuje poskytovaný komfort a bezpečnost.

Driving Assistant

Bezpečnostní paket Driving Assistant obsahuje kamerové systémy upozornění na nebezpečí kolize s brzdnou funkcí, ukazatel rychlostních limitů s indikací zákazu předjíždění a systém varování při opuštění jízdního pruhu. A navíc systém radarů pro varování před projíždějícími vozidly při couvání, systém varování při změně jízdního pruhu a systém prevence nárazu zezadu.

Parkovací asistent

Parkovací asistent usnadňuje parkování. Zadní kamera poskytuje jasný výhled za vůz. Funkce Active Park Distance Control zajišťuje účinnější ochranu před poškozením vozu při parkování. Parkovací asistent zaparkuje vůz zcela automaticky podélně nebo kolmo k vozovce a nechá další podélná místa k parkování. Couvací asistent pomáhá řidiči při couvání, například v úzkých ulicích.

BMW ovládání gesty

Možnost ovládání gesty BMW Gesture Control umožňuje obsluhovat vybrané funkce vozu zvolenými pohyby ruky. Systém například rozpozná mávnutí rukou nebo ukázání prstem, kterými lze aktivovat funkce odmítnutí či přijmutí telefonního hovoru. Hlasitost je možné ovládat krouživými pohyby ukazováčku.
 

BMW Head-Up Displej
 

Velký barevný BMW Head-Up Displej promítá důležité informace o jízdě přímo do zorného pole řidiče, a ten se tak může plně koncentrovat na řízení. Displej zobrazuje na základě výbavy například informace o aktuální rychlosti, navigační pokyny, informace o omezení rychlosti včetně upozornění na zákaz předjíždění, telefonní seznam nebo seznamy skladeb.

BMW Live Cockpit Professional
 

Součástí BMW Live Cockpit Professional s navigačním systémem jsou mimořádně kvalitní displeje. Kontrolní dotykový displej o úhlopříčce 10,25" doplňuje digitální přístrojový panel o úhlopříčce 10,25". BMW Operační systém 7 lze ovládat také dotykovým ovladačem iDrive Touch.
 

BMW Intelligent Personal Assistant

Nebylo by skvělé, kdyby se Vaše BMW stalo i Vaším osobním expertem na Váš vůz? Prostřednictvím BMW Intelligent Personal Assistant můžete se svým BMW komunikovat. Pro pohodlné ovládání mnoha funkcí vozu stačí přirozeně vyslovit pokyny. Umí také vysvětlit vše, co se týká vozidla, a pomůže v situaci, kdy chcete Vaše BMW lépe poznat.

Remote Software Upgrade

Nejnovější verze softwaru na palubě. S funkcí vzdálené aktualizace softwaru Remote Software Upgrade bude Vaše BMW vždy aktualizované. Aktualizace si můžete jednoduše stáhnout pomocí aplikace My BMW nebo SIM karty nainstalované ve vozidle a poté je nainstalovat. Tímto způsobem lze aktivovat i další funkce Vašeho BMW.




 

Integrace chytrého telefonu

Proč nastoupit do Vašeho BMW bez funkcí chytrého telefonu, když jej můžete obsluhovat tak, jak jste zvyklí? Výbava Integrace chytrého telefonu bezdrátově propojí Váš telefon s vozidlem prostřednictvím Apple CarPlay nebo Android Auto. Díky tomu můžete na kontrolním displeji ve voze pohodlně používat různé funkce a aplikace.




 

BMW Digitální klíč

BMW Digitální klíč promění Váš kompatibilní telefon* na klíč od vozidla. Vůz odemknete jednoduše tím, že podržíte chytrý telefon u kliky dveří; než své BMW nastartujete, svůj telefon uložte do připravené přihrádky. A navíc, svůj digitální klíč můžete sdílet až s pěti přáteli, a například omezit maximální rychlost – což je ideální pro řidiče začátečníky.

*BMW Digitální klíč funguje pouze v kompatibilních telefonech. Seznam kompatibilních telefonů je dostupný na bmw.com/digitalkey. Pro používání BMW Digitálního klíče je nutná výbava Teleservices.

Nová edice ColorVision BMW řady 1


Součástí výbavy ColorVision jsou kromě jiných následující položky:

M sportovní paket s M koženým volantem.
Kvalitní laky karoserie.
Pro tuto edici specifická 18" kola z lehké slitiny.

Design přední části
 

BMW maska ve tvaru ledvinek je umístěna mezi sebevědomě působícími a pro BMW ikonickými světlomety. Přední část zaujme svojí moderní přitažlivostí a dynamikou.
 

Design zadní části
 

Zadní část BMW řady 1 je sportovním a nezaměnitelným zakončením designu exteriéru. Výrazné boky zdůrazňující široký a pevný postoj na silnici.
 

18" M kola z lehké slitiny Bicolour

Stylová 18" M kola z lehké slitiny Y-spoke 553 M Bicolour s lesklým povrchem dodávají edici ColorVision BMW řady 1 díky svému exkluzivnímu dvoubarevnému provedení mimořádně dynamický vzhled.

M sportovní sedadla s designem specifickým pro tuto edici

M sportovní sedadla čalouněná luxusní kůží Dakota v kombinaci Black/Mamba Red (černá/červená) nebo Black/Ivory White (černá/bílá) jsou ve dvoubarevném provedení znakem sportovního ducha. Loga „Edition“ vyšitá na hlavových opěrkách zdůrazňují exkluzivitu a vysokou kvalitu zpracování.

Pro danou edici specifické podlahové koberce

Podmanivý vzhled a vysoká kvalita zpracování edice ColorVision BMW řady 1 jsou zřejmé z každého detailu. Tento přístup dokládají také pro danou edici specifické podlahové koberce s černými luxusními lemy vyrobenými ze syntetické kůže.
 

Exkluzivní prahové lišty
 

Už pouhé nastupování do edice ColorVision BMW řady 1 prozrazuje její exkluzivní pojetí. Tento efekt vytvářejí prahové lišty s integrovaným logem Edition a fluorescenčním efektem při dopadu světla.

 

Jízdní dynamika


Pohon, podvozek a M sportovní řízení BMW řady 1.

Ať už jde o intenzivní akceleraci, agilní ovládání nebo jízdní stabilitu, BMW řady 1 promění každou cestu v neopakovatelný zážitek. Má k tomu připravené výkonné motory a sadu dynamických komponentů hnacího ústrojí a podvozku. Poznejte vybrané aspekty jízdní dynamiky a nakonfigurujte si BMW řady 1 na míru.

M sportovní řízení

M sportovní řízení s funkcí Servotronic zajišťuje přímé, agilní reakce, a přitom snižuje námahu při řízení. Díky tomu můžete ovládat vůz ještě přesněji a s větší jistotou, a obzvláště v zatáčkách si naplno užít sportovní jízdu.
 

Adaptivní podvozek

Adaptivní podvozek umožňuje upravit charakteristiku tlumičů tak, aby odpovídala dané jízdní situaci a nabídla vynikající komfort a jízdní dynamiku při maximální míře bezpečnosti. Voličem jízdních režimů můžete vybírat mezi módy COMFORT a SPORT.

Automatická převodovka Steptronic Sport

Osmistupňová automatická převodovka Steptronic Sport zajišťuje mimořádně sportovní řazení. V automatickém i manuálním režimu lze pro pohodovou komfortní jízdu i pro mimořádně dynamické svezení používat řadicí páčky na volantu nebo volič převodovky. V režimu SPORT a s pákou voliče v levé poloze S/M je řazení zaměřeno na maximální dynamiku.

BMW xDrive

Inteligentní systém pohonu všech kol BMW xDrive plynule a variabilně rozděluje hnací sílu mezi přední a zadní kola s cílem zajištění maximální trakce, jízdní dynamiky a bezpečnosti v každé jízdní situaci. Elektronicky řízené rozdělování hnací síly mezi nápravy například vyrovnává přetáčivost nebo nedotáčivost v zatáčkách a jeho cílem je také další zlepšení agility.

BMW řady 1 128ti


Design a jízdní dynamika BMW řady 1 128ti.

Díky svému výraznému vzhledu a technickým detailům je BMW 128ti mimořádně sportovním zástupcem své modelové řady. Jeho na míru navržené designové prvky, zážehový motor s technologií BMW TwinPower Turbo a samosvorný přední diferenciál zajišťují prvotřídní jízdní dynamiku.

Design


 

Boční prahy s nápisy „ti“

 

Boční prahy s červenými obdobnými prvky a nápisy „ti“ důmyslným způsobem zvýrazňují sportovní vzhled vozu.



 

18" M kola z lehké slitiny Y-spoke 553 M Bicolour s vysokovýkonnými pneumatikami

18" M kola z lehké slitiny Y-spoke 553 M Bicolour Orbit Grey, lesklá, s vysokovýkonnými pneumatikami, rozměr kol 8 J x 18 s pneumatikami 225/40 R18.



 

Designové prvky interiéru

 

Interiér má díky pro model 128ti specifickým designovým prvkům výrazně sportovní a elegantní atmosféru. Vytvářejí ji detaily, jako je M kožený volant s červeným kontrastním prošíváním, exkluzivní sportovní sedadla s červenými ozdobnými prvky, sladěné exkluzivní podlahové koberce s červeným lemováním a vyšité logo „ti“ na středové loketní opěrce.

Jízdní dynamika


 

100% sDrive & Samosvorný diferenciál

Sériově dodávaný samosvorný diferenciál zlepšuje trakci a jízdní stabilitu BMW 128ti ve výjezdech ze zatáček, v rychle projížděných zatáčkách a na površích a měnící se přilnavostí. V každé situaci mění podle potřeby rozdělení hnací síly mezi předními koly. Výsledkem jsou suverénní a dynamické jízdní vlastnosti.

Motor BMW 128ti

Kompaktní sportovní vůz poskytující ryzí radost z jízdy: Zážehový 4válec M TwinPower Turbo BMW 128ti je výjimečně výkonný zejména proto, že je vybaven novými písty, větším turbodmychadlem, upraveným vedením nasávaného vzduchu a výfukovým systémem s klapkou.

M sportovní podvozek

M sportovní podvozek je snížený o přibližně deset milimetrů. Vyznačuje se také kratšími pružinami, tužšími tlumiči naladěnými přímo pro model 128ti, a rovněž tvrdšími stabilizátory. Kombinace těchto prvků společně přispívá k přímějšímu nastavení podvozku, který je ještě lépe připraven na sportovní jízdní styl.

Řízení

Pro model 128ti na míru nastavené řízení zajišťuje přímé a rychlé reakce. Řidič tak může ovládat vůz ještě přesněji a s větší jistotou, a obzvláště v zatáčkách si naplno užít sportovní jízdu.
 

Technické údaje


BMW 116i

Motor válce / ventily

3 / 4

Zdvihový objem

1 499 cm3

Výkon

80 kW / 109 k

Emise CO2

129 g(km)

Kombinovaná spotřeba paliva

5,7 l/100 km

BMW 118i

Motor válce / ventily

3 / 4

Zdvihový objem

1 499 cm3

Výkon

100 kW / 136 k

Emise CO2

129 g(km)

Kombinovaná spotřeba paliva

5,7 l/100 km

BMW 120i

Motor válce / ventily

4 / 4

Zdvihový objem

1 998 cm3

Výkon

131 kW / 178 k

Emise CO2

138 g(km)

Kombinovaná spotřeba paliva

6,1 l/100 km

BMW 128ti

Motor válce / ventily

4 / 4

Zdvihový objem

1 998 cm3

Výkon

195 kW / 265 k

Emise CO2

157 g(km)

Kombinovaná spotřeba paliva

6,9 l/100 km

BMW M135i xDrive

Motor válce / ventily

4 / 4

Zdvihový objem

1 998 cm3

Výkon

225 kW / 306 k

Emise CO2

168 g(km)

Kombinovaná spotřeba paliva

7,4 l/100 km

BMW 116d

Motor válce / ventily

3 / 4

Zdvihový objem

1 496 cm3

Výkon

85 kW / 116 k

Emise CO2

120 g(km)

Kombinovaná spotřeba paliva

4,6 l/100 km

BMW 118d

Motor válce / ventily

4 / 4

Zdvihový objem

1 995 cm3

Výkon

110 kW / 150 k

Emise CO2

122 g(km)

Kombinovaná spotřeba paliva

4,6 l/100 km

BMW 120d

Motor válce / ventily

4 / 4

Zdvihový objem

1 995 cm3

Výkon

140 kW / 190 k

Emise CO2

130 g(km)

Kombinovaná spotřeba paliva

5,0 l/100 km

BMW 120d xDrive

Motor válce / ventily

4 / 4

Zdvihový objem

1 995 cm3

Výkon

140 kW / 190 k

Emise CO2

135 g(km)

Kombinovaná spotřeba paliva

5,2 l/100 km

 

BMW M135i xDrive


 

Zážehový řadový 4válec

Maximální rychlost: 250 km/h

Zdvihový objem: 1 998 cm3

Výkon: 225 kW / 306 k

Max. točivý moment: 450 Nm

 

 

Nabídka skladových vozidel

Premium Selection

Premium Selection

24 měsíční záruka, 360 bodová kontrola vozidla dle standardů BMW, ověřená historie vozidla.

BMW - 118d Sport Line

Cena s DPH  749 000 Kč
Premium Selection

Premium Selection

24 měsíční záruka, 360 bodová kontrola vozidla dle standardů BMW, ověřená historie vozidla.

BMW - 120d Model Sport Line

Cena s DPH  759 000 Kč
Premium Selection

Premium Selection

24 měsíční záruka, 360 bodová kontrola vozidla dle standardů BMW, ověřená historie vozidla.

Premium Selection

Premium Selection

24 měsíční záruka, 360 bodová kontrola vozidla dle standardů BMW, ověřená historie vozidla.

BMW - 118i Hatchback

Cena s DPH  832 559 Kč
Premium Selection

Premium Selection

24 měsíční záruka, 360 bodová kontrola vozidla dle standardů BMW, ověřená historie vozidla.

BMW - 118i Hatchback

Cena s DPH  920 001 Kč
Premium Selection

Premium Selection

24 měsíční záruka, 360 bodová kontrola vozidla dle standardů BMW, ověřená historie vozidla.

BMW M135i xDrive Hatch

Cena s DPH  999 900 Kč

Máte dotazy? Chcete si domluvit testovací jízdu? Ozvěte se nám